Start la programul „Litoralul pentru toți”
Foto: www.cotidianul.ro

Start la programul „Litoralul pentru toți”

12 știri, 32

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat demararea Programului „Litoralul pentru toți”.

Turiștii pot beneficia de cazare la mare plătind între 159 și 605 de lei pentru o săptămână, în perioada 14 mai – 14 iunie 2018.

Conform federației, aproximativ 15.000 de turiști sunt așteptați pe litoral să beneficieze de vacanțe cu tarife reduse în perioada în care are loc programul „Litoralul pentru toți”, între 14 mai și 14 iunie.

„Acesta este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Tarifele percepute în cadrul programului de către hotelieri sunt neschimbate de cinci ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60 la sută, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat”, spune FPTR.

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de șase nopți de cazare pentru o persoană, la hotelurile din zona Mamaia – Constanța – Eforie, sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fără mic dejun, 235 lei la 2 stele, fără mic dejun și 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără mic dejun și 425 lei cu mic dejun inclus, 485 lei la patru stele și 605 lei la cinci stele, ambele prețuri incluzând masa de dimineață.

Pentru sudul litoralului, în stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche, tarifele neg...

    Citește pe cotidianul.ro