Startup-ul romanesc TypingDNA obtine o finantare de 7 milioane de dolari de la mai multe fonduri. Google, printre investitori3Foto© wall-street.ro

Startup-ul romanesc TypingDNA obtine o finantare de 7 milioane de dolari de la mai multe fonduri. Google, printre investitori

, 8 știri, 24 vizualizări

Startup-ul românesc de cybersecurity TypingDNA a primit o investiție totală de 7 milioane de dolari într-o nouă rundă de tip Serie A, condusă de Gradient Ventures, fondul de investiții specializat în AI (Inteligență Artificială) al lui Google, precum și cu participarea GapMinder Ventures și Techstars Ventures, alături de alți investitori existenți din runde anterioare, informează un comunicat de presă al fondului GapMinder care a investit 1,2 milioane de dolari în această nouă rundă.

Startup-ul intenționează să utilizeze această nouă investiție pentru a-și extinde rețeaua de suport pentru dezvoltatori și pentru a oferi mai multe instrumente pentru a-și integra API-ul cu platformele existente de dezvoltare a site-urilor web.

Această finanțare vine după ce în noiembrie 2018 TypingDNA a mai obținut o investiție de 1,5 milioane de dolari într-o runda de tip Seed condusă de fondul GapMinder Ventures, cu participarea unor investitori din Statele Unite, Marea Britanie și Romania.