STB are un nou director general4Foto© wall-street.ro

STB are un nou director general

, 5 știri, 60 vizualizări

Mihai PETCU este noul Director General al Societății de Transport București STB SA.

“Îmi doresc o dezvoltare reală a Societății, dar și o relaționare cu călătorii mult mai eficientă decât până acum, astfel încât aceștia să fie informați în timp util despre proiectele noastre, dar și despre eventualele disfuncționalități apărute în furnizarea serviciilor de transport.

Aduc în fața bucureștenilor întreaga mea experiență profesională, tot entuziasmul și energia celor 36 de ani ai mei, astfel ca, împreună cu colegii mei din STB SA, să contribuim substanțial la îmbunătățirea serviciilor de transport public din București", a declarat noul Director General al Societății de Transport București, Mihai PETCU.

1. Gestionarea situației cu privire la prevenirea infectării cu virusul SARS-COV-2, respectiv emiterea unor decizii privind angajații STB SA (reglementarea muncii la domiciliu, organizarea timpului de lucru în două schimburi, continuarea testării angajaților aflați în contact direct cu publicul său a celor suspecți, etc.), și protejarea publicului călător (dezinfectarea permanentă a vehiculelor; monitorizarea liniilor de transport pentru evitarea aglomerației la orele de vârf, etc.);