Ștefan Bănică Jr, apariție surpriză la crematoriul unde a fost incinerată Cristina Țopescu5Foto© bzi.ro

Ștefan Bănică Jr, apariție surpriză la crematoriul unde a fost incinerată Cristina Țopescu

, 7 știri, 24 vizualizări

Durere mare pentru toți cei care au iubit-o pe Cristina Țopescu. Astăzi, în urmă cu doar câteva minute, regretata jurnalistă a fost incinerată la crematoriul Vitan-Bârzești, iar printre persoanele care au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu se numără și Ștefan Bănică, bărbatul alături de care Cristina Țopescu a și trăit o poveste de iubire.

La crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală, acolo unde în urmă cu scurt timp a fost incinerată Cristina Țopescu și-a făcut apariția chiar Ștefan Bănică. Artistul a venit pentru a-i aduce fostei sale iubite un ultim omagiu și pentru a fi alături de ea pentru ultima dată. Artistul a venit cu bolidul său de lux, iar la plecare nu a dorit să dea declarații și nici să se afișeze prea mult.

De-a lungul timpului s-a spus de foarte multe ori că relația de iubire dintre Cristina Țopescu și Ștefan Bănică a fost una plină de suișuri și coborâșuri. Gurile rele au vorbit chiar despre faptul că artistul ar fi fost agresiv de multe ori față de regretata jurnalistă. Imediat după ce a aflat de moartea Cristinei Țopescu, Ștefan Bănică a postat un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook, în care a vorbit extrem de frumos și cu mult respect, despre fosta lui iubită.