Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes vor deschide seria recitalurilor Cerbul de Aur 20194Foto© cancan.ro

Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes vor deschide seria recitalurilor Cerbul de Aur 2019

, 19 știri, 11 vizualizări

Seria recitalurilor ediției 2019 a Cerbului de Aur va fi deschisă de Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

”Ștefan Bănică jr. va ridica publicul în picioare, așa cum o face la fiecare concert al său. Cu 16 discuri de autor, peste 30 de videoclipuri, piese devenite hituri clasice și mii de concerte sold out în toată țara, Ștefan Bănică jr. revine pe scena de la Brașov, într-un recital electrizant”, anunță organizatorii.

„Mă bucur că se continuă tradiția Festivalului Cerbul de Aur. Mă leagă multe amintiri frumoase de Festivalul de la Brașov, fie că am avut recitaluri sau am văzut și am ascultat artiști internaționali la care nici nu visam, mai ales la începutul anilor ’90”, declară celebrul artist. „Anul acesta am răspuns cu mare plăcere invitației de a susține un recital. O să cânt alături de Rock’n roll band și grupul vocal The 50’s și sper să fie un concert de care să se bucure toate generațiile prezente la spectacol, dar și telespectatorii. Așadar, s-o facem lată, încă o dată!”, încheie Ștefan.