Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei caută ”factorul X” în cel de-al nouălea sezon, la Antena 12Foto© observatornews.ro

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei caută ”factorul X” în cel de-al nouălea sezon, la Antena 1

, 5 știri, 27 vizualizări

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei sunt cei patru membri ai juriului în cel de-al nouălea sezon X Factor, care va avea premiera în această toamnă, la Antena 1. Sezonul cu numărul nouă aduce nu doar multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere, ci și doi jurați noi alături de Ștefan Bănică și Delia.

Loredana se alătură familiei X Factor și abia așteaptă să înceapă audițiile! ”Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional.

Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un <Nu> la timpul potrivit face mai mult decât un <Da>, pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a promis Loredana.