Dolj: Mihail Genoiu și-a depus candidatura din partea PSD la funcția de primar al Craiovei
Foto: www.agerpres.ro

Dolj: Mihail Genoiu și-a depus candidatura din partea PSD la funcția de primar al Craiovei

7 știri, 23

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, i-a solicitat duminică primarului interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, să demisioneze din funcție și din Consiliul local. Motivul a fost că acesta și-ar fi depus candidatura pentru funcția de primar al Craiovei din partea PSD, iar la alegerile din iunie 2016 a fost ales în CL din partea altei formațiuni politice.

"Am înțeles că azi domnul Genoiu și-a depus candidatura din partea PSD. În mod normal, de azi nu mai avem nici primar interimar, pentru că dacă este corect, dacă este cinstit, dacă respectă legea, domnul Genoiu trebuie să își dea demisia din funcția de primar interimar, din CL Craiova, pentru că dânsul a fost ales pe listele partidului domnului Băsescu, Partidul Mișcarea Populară. Îi solicităm public să își dea demisia, să respecte legea, dacă nu, mâine îi vom solicita în scris domnului prefect să îi înceteze mandatul", a spus Ștefan Stoica.

Acesta a mai afirmat că în campania electorală candidatul PNL va fi susținut de primarii liberali din marile orașe, precum Nicolae Robu de la Timișoara și Ilie Bolojan de la Oradea.

”Noi venim în fața electoratului cu un om integru, un om care a demonstrat în administrație, a fost consilier județean, senator, un om care a demonstrat că este serios, care nu a avut probleme cu legea și știe ce probleme au craiovenii. Va fi susținut în toată această campanie electorală de primari ai noștri din...

    Citește pe antena3.ro