Steve Bannon dezminte declarațiile sale despre Trump Jr.
Foto: www.cotidianul.ro

Steve Bannon dezminte declarațiile sale despre Trump Jr.

7 știri, 17

Fostul strateg-șef al lui Donald Trump și-a exprimat „regretele” pentru declarațiile făcute de el în cartea controversată care zguduie președinția liderului american. Steve Bannon l-a criticat pe fiul cel mare al președintelui american pentru că s-a întâlnit cu un grup de ruși, afirmând chiar că acesta a comis „o trădare”, relatează AFP și BBC News.

„Regret că întârzierea răspunsului meu la informația incorectă referitoare la Don Jr. a deturnat atenția de la reușitele istorice ale președintelui în primul său an de mandat”, a declarat Steve Bannon, într-un comunicat, referitor la declarațiile făcute de el în cartea „Foc și pară: Înăuntrul Casei Albe a lui Trump”.

„Donald Trump Jr. este un patriot și un bărbat bun. El l-a susținut fără încetare pe tatăl său (…). Comentariile mele erau îndreptate spre Paul Manafort (care a participat de asemenea la acea întâlnire), un profesionist veteran al campaniilor, cu experiență și cunoștințe despre cum operează rușii. El ar fi trebuit să știe că sunt falși, perfizi, și nu sunt prietenii noștri. Reiterez, acele comentarii nu erau îndreptate spre Don Jr.”, a explicat Steve Bannon, după ce afirmațiile sale au stârnit controverse.

Mai precis, fostul strateg-șef al lui Donald Trump a afirmat că întâlnirea lui Donald Trump Jr. cu un grup de ruși ar putea să fie considerată „o trădare”.

„Cei trei tipi de rang înalt din campanie (n.r.: Donald Tr...

    Citește pe libertatea.ro