Steven Seagal, anchetat de poliție pentru o agresiune sexuală din 2005
Foto: www.antena3.ro

Steven Seagal, anchetat de poliție pentru o agresiune sexuală din 2005

7 știri, 66

Steven Seagal este investigat în cadrul unei anchete deschisă în urma unei acuzații de agresiune sexuală care ar fi avut loc în 2005, a anunțat vineri Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD), citat de Press Asociation.

Actorul american de filme de acțiune, în vârstă de 65 de ani, s-a confruntat cu mai multe acuzații de hărțuire sexuală după izbucnirea scandalului Harvey Weinstein, în toamna anului trecut.

O purtătoare de cuvânt a poliției din Los Angeles a declarat, vineri, că Divizia Jafuri și Omucideri din cadrul LAPD investighează o plângere, însă nu a oferit mai multe informații.

''Tot ce putem face este să confirmăm că este în desfășurare o anchetă (cu privire la o faptă) din 2005'', a declarat aceasta adăugând că este vorba despre o faptă de agresiune sexuală.

În ultimele luni, Seagal a fost acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei, printre care actrițele Julianna Margulies și Portia de Rossi.

De Rossi a relatat pe rețelele de socializare experiența neplăcută pe care a avut-o cu actorul și regizorul Steven Seagal. Potrivit dezvăluirilor pe Twitter ale actriței născute în Australia, în 1973, ea a participat la o audiție cu Seagal, în biroul acestuia, deși nu a dat detalii privind data sau locația unde s-au petrecut faptele. "Mi-a spus cât de importantă este chimia în afara ecranului, în timp ce își descheia pantalonii de piele", a povestit actrița, care est...

    Citește pe stirileprotv.ro