Strigătul de ajutor al unui medic: „Am zis că tac, dar nu mai am încotro. Stau izolat cu trei copii și soția“2Foto© antena3.ro

Strigătul de ajutor al unui medic: „Am zis că tac, dar nu mai am încotro. Stau izolat cu trei copii și soția“

, 4 știri, 110 vizualizări

Medicul UPU Arad, Bogdan Pitu, reclamă într-o postare pe pagina sa de Facebook că așteaptă de câteva zile, fără succes, rezultatul testului pentru COVID -19. „Sunt foarte mâhnit de ceea ce se întâmplă. Văd și citesc atâtea postări și chiar articole în media locală, medici infectați, aparatură, grija față de cetățeni, chiar că s-au primit rezultatele testărilor cadrelor medicale.

Am zis că tac, dar nu mai am încotro. De câteva zile aștept rezultatul testării pentru SARS-Covid2, în urma expunerii. Nici la această oră NU am primit rezultatele. Am sunat la Prefectură, DSP Arad, Spitalul Victor Babeș TM, nimeni nu știe nimic. Domnule Iohanis, dl.Orban, dl.Tătaru, dl.Arafat fac un apel la dvs. Vă rog să mă ajutați.

De 3 zile am început să fiu simptomatic și nimeni nu știe nimic sau nu se vrea. Sunt acasă, izolat cu 3 copii și soția”, a scris medicul arădean, joi, pe Facebook.