Surorile Crudu s-au calificat în finala sezonului special Chefi la cuțite. Emisiunea, lider de audiențã la nivelul publicului comercial3Foto© libertatea.ro

Surorile Crudu s-au calificat în finala sezonului special Chefi la cuțite. Emisiunea, lider de audiențã la nivelul publicului comercial

, 4 știri, 3 vizualizări

CHEFI LA CUTITE. În prima probă de marți seară, familiile au fost provocate să pună în fața juraților, dar și a marii familii Neatza cu Răzvan și Dani prepapate specifice unei zi de naștere în familie, demne de standardul dish-urilor "Chefi la cuțite".

În vreme ce una dintre farfurii a fost gătită exclusiv de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu ajutorul echipelor, cea de-a doua a fost responsabilitatea totală a concurenților. În ciuda lipsei de experiență din bucătărie, aceștia au reușit să pună în fața juraților preparate gustoase, bucurându-se de aprecierea celor ce le-au degustat.

Echipa mov, condusă de chef Sorin Bontea, s-a clasat pe primul loc, motiv pentru care au câștigat avantajul de a continua lupta în duelul eliminatoriu în formație completă.