Surpriză pe scena de la X Factor. Concurenta care a ridicat juriul în picioare. Delia a recunoscut. „Ea este câștigătoarea”2Foto1Video© libertatea.ro

Surpriză pe scena de la X Factor. Concurenta care a ridicat juriul în picioare. Delia a recunoscut. „Ea este câștigătoarea”

, 5 știri, 60 vizualizări

O prestație fantastică ridică în picioare jurații X Factor, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, iar cu toții sunt de acord că tânăra din fața lor poate pleca acasă cu marele trofeu din cel de-al nouălea sezon.

”Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! Ea este așa, a venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!”, a declarat vrăjită Delia după ce jurații X Factor au ascultat-o cântând pe tânăra de 27 de ani. ”Mi-ar face o deosebită plăcere ca tu să câștigi X Factor 2020!

Mi-ai << rupt >> capul!”, a exclamat și Florin Ristei. Cine este concurenta care le-a furat inimile și ce mentor va avea aceasta, aflăm cu toții în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor.