Surse: Cine este producătorul care ar putea lansa primul smartphone cu 3 camere foto
Foto: www.antena3.ro

Surse: Cine este producătorul care ar putea lansa primul smartphone cu 3 camere foto

6 știri, 12

Huawei a fost unul dintre primii producători care au adoptat sistemul foto dual, în care fotografiile a două camere foto, una alb-negru, alta color, sunt combinate în încercarea de a obține un rezultat mai bun.

Tot Huawei, dacă informații vehiculate de surse apropiate companiei chinezești se confirmă, potrivit News.ro, ar putea fi primul producător care să iasă pe piață cu un smartphone ce folosește trei camere foto, fără a număra camera frontală.

Telefonul în cauză ar putea fi flagship-ul P20, pe care producătorul îl va prezenta oficial la Paris, pe 27 martie. Indiciile incluse în invitația de presă, pe care sunt desenate trei cercuri, par să vină în susținerea informațiilor neoficiale.

La evenimentul din 27 martie, Huawei va lansa trei modele noi: P20 Plus, P20 și P20 Lite. Cel mai probabil, între cele trei vor exista diferențe la nivelul dotărilor tehnice și al mărimii ecranului, respectiv bateriei.

Rămâne de văzut dacă sistemul foto cu trei camere va fi disponibil doar pe modelul P20 Plus, care ar trebui să fie și cel mai mare din cele trei, sau va fi implementat și pe celelalte două smartphone-uri.

Tot neclară este și funcția celei de-a treia camere foto. O variantă ar fi ca, prin procesarea imaginilor obținute de cele trei camere, să rezulte fotografii la o rezoluție foarte mare (poate chiar 40 MP) și să poată fi posibilă fotografierea cu 5X zoom optic.

Oricare ar fi c...

    Citește pe stirileprotv.ro