Talpan solicita la UEFA excluderea FCSB din cupele europene

Talpan solicita la UEFA excluderea FCSB din cupele europene

11 știri, 47

Juristul Ministrul Apărării Naționale, Florin Talpan, cere UEFA excluderea FCSB din cupele europene.

”Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ și pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la această situație. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câștigate”, a spus Florin Talpan pentru ziare.com la sediul ICCJ.

Talpan a mai spus că va încerca și o nouă corespondență cu oficialii FRF pentru a informa UEFA despre situația existentă, dar în orice caz va notifica și forurile europene.

Miercuri, la ICCJ are loc un nou termen în dosarul în care i se solicită lui Gigi Becali să plătească despăgubiri în valoare de 37 de milioane de euro pentru că a folosit marca “Steaua” timp de 10 ani fără să aibă dreptul.

”Goooooool, 1-0 pentru Iași! Iiii, ce bucurie!”

Florin Talpan s-a bucurat de înfrângerea suferită de FCSB la Iași, scor 0-1. Juristul a avut o reacție fabuloasă în timpul unui interviu telefonic acordat pentru ”Steaua Liberă”. Talpan vorbea despre ale lui, iar când Andrei Cristea a marcat a izbucnit: ”Goooooool, 1-0 pentru Iași! Iiii, ce bucurie!”.

Talpan: ”Steaua are foarte mulți, cei mai mulți suporteri… Goooooool, 1-0 pentru Iași! Îîî, ce bucurie!”.

Moderator: ”Fraților, nu-mi vine să cred! Ce veste ne dă în direct domnul Talpan! Pe 7 mai pierde FCSB titlul”.

Talp...

    Citește pe libertatea.ro