Tânăr din Prahova suspect de COVID-19, mort după ce a fost plimbat între patru spitale. Niciun medic nu a vrut să-l opereze de hernie6Foto© cancan.ro

Tânăr din Prahova suspect de COVID-19, mort după ce a fost plimbat între patru spitale. Niciun medic nu a vrut să-l opereze de hernie

, 7 știri, 352 vizualizări

Moartea domnului Lăzărescu este un film regizat de Cristi Puiu în 2005. Bazat pe un caz real, prezintă povestea unui pensionar care are ghinionul de a se îmbolnăvi în seara unui mare accident rutier, ceea ce duce la plimbarea sa între mai multe spitale, fără să primească îngrijiri medicale la timp. Este inspirat din cazul real al unui pacient din Dolj, care, în 2001, a fost refuzat de trei ori la internare și care a murit.

Distrus, Marian Ciurcă, tatăl lui Sabin, a avut puterea să povestească ce i s-a întâmplat fiului său. Confesiunea a fost obținută de observatorph.ro.

“Sâmbăta trecută, pe 28 martie, la Vălenii de Munte, fiul meu a fost consultat prin palpare, fără să i se facă ecografie și a fost trimis, noaptea, la 1.00, pe jos, acasă, cu o rețetă de calmante în mână!” povestește Marian Ciurcă.