Tânără de 19 ani sechestrată și obligată să se prostitueze de un bărbat din Craiova4Foto© realitatea.net

Tânără de 19 ani sechestrată și obligată să se prostitueze de un bărbat din Craiova

, 13 știri, 26 vizualizări

DIICOT a transmis marți, printr-un comunicat de presă, că pe data de 13 septembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și lovire sau alte violențe.

Anchetatorii au stabilit că, în luna aprilie a acestui an, bărbatul respectiv, în vârstă de 26 de ani (cunoscut cu antecedente penale în Italia), a recrutat, determinat și exploatat sexual o femeie, în vârstă de 19 ani, pe raza municipiului Craiova, în vederea obținerii de foloase materiale.   Tânăra a fost transportată și adăpostită la domiciliul bărbatului respectiv în localitatea Cerăt, județul Dolj, bărbatul interzicându-i acesteia să se întoarcă acasă sau să ia legătura cu familia.

“După aproximativ o săptămână, bărbatul a transportat-o pe femeie în zona de centură a municipiului Craiova și a obligat-o, prin amenințări și violență fizică, să practice prostituția în folosul său material, până la sfârșitul lunii august 2019.