Tânărul rănit în mașina Poliției lovită de un Audi, la Blaj, abia fusese prins după ce batjocorise o bătrână12Foto1Video© observator.tv

Tânărul rănit în mașina Poliției lovită de un Audi, la Blaj, abia fusese prins după ce batjocorise o bătrână

, 44 știri, 14 vizualizări

O autospecială de poliție în care se aflau doi polițiști și o persoană reținută a fost lovită de un autoturism care a pătruns pe contrasens, după ce ar fi derapat, accidentul producându-se miercuri pe DN 14B, între municipiul Blaj și localitatea Crăciunelul de Jos.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, Luminița Prodan, a declarat, pentru AGERPRES, că, din primele cercetări, șoferul unui autoturism ar fi pătruns pe contrasens, într-o curbă la dreapta, intrând în coliziune cu o autospecială de poliție care se îndrepta spre Blaj.

Sursa citată a precizat că în autospecială se aflau doi polițiști și un bărbat, reținut, care era condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj, în vederea unor audieri. În urma accidentului, șoferul autoturismului și persoana reținută au suferit leziuni ușoare. Ei au fost transportați la spitalul din Blaj.