Tăriceanu: Am mari dubii că statul paralel a fost demantela
Foto: jurnalul.antena3.ro

Tăriceanu: Am mari dubii că statul paralel a fost demantela

6 știri, 60

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, are "marii dubii" că statul paralel ar fi fost demolat după schimbarea din funcție a fostului director adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, și a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi si apreciaza că demersurile pentru "demantelarea" acestuia trebuie continuate.

"Al doilea pilon al statului paralel a căzut, s-a rupt, a fost îndepărtat. (...) Am stat și m-am gândit: dar problema de fond, statul paralel, acest deep state, a fost în acest fel demantelat, plecând Coldea și, acum, Kovesi? Vă spun că am mari dubii în această privință și am să și explic de ce. Eu cred că în decursul acestor 10-12 ani de când 'proiectul ăsta', cu ghilimelele de rigoare, a fost construit, s-au creat o serie de legături între oamenii din servicii și oamenii din justiție.

S-au creat probabil, am dreptul să mă gândesc, o serie de complicități. Poate sunt lucruri pe care nici unii, nici alții n-ar vrea să le vadă ieșite la suprafață, pentru că au motive să se teamă, pentru că lucrurile nu sunt legale; acele protocoale care au cimentat această colaborare sunt pe lângă lege", a spus Tăriceanu la Antena 3.

    Citește pe jurnalul.antena3.ro