Tăriceanu, despre legea salarizării: Este foarte generoasă
Foto: www.antena3.ro

Tăriceanu, despre legea salarizării: Este foarte generoasă

6 știri, 13

Tăriceanu, despre legea salarizării: Este foarte generoasă. Președintele Senatului și liderul ALDE a declarat miercuri la Craiova că Legea salarizării unitare este foarte generoasă și că va duce la creșterea calității serviciilor publice.

„Cred că Legea salarizării unitare este una foarte generoasă și cred că își atinge obiectivele. Pe lângă salariile bine plătite să avem și o crește substanțială a calității serviciilor publice, fie că vorbim de sănătate, fie că vorbim de învățământ. Adică acum toți cetățenii în mod logic și natural să emită pretenții. Până acum unii dintre cei care lucrau în aceste sectoare publice spuneau că sunt prost plătiți, acum lucrurile s-au schimbat.

Vorbeam cu unul din colaboratorii mei despre salariul soției sale care este asistent medical. Are un salariu de 6.000 de lei. Și partea interesată este că au început colegele ei care au plecat în Marea Britanie să dea telefon și să întrebe dacă este adevărat că au un asemenea salariu, pentru că doresc să revină acasă. Și acesta este un lucru care mi se pare foarte important”, a spus Tăriceanu, într-o conferință de presă.

    Citește pe libertatea.ro