Tăriceanu: „Iohannis își va semna sentința”
Foto: www.zf.ro

Tăriceanu: „Iohannis își va semna sentința”

11 știri, 64

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu s-a războit, sâmbătă, la Congresul PSD cu „statul paralel”, susținând, printre altele, că președintele Klaus Iohannis „își va semna sentința” atunci când va ieși într-o conferință de presă și va anunța că nu o revocă din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Am promis românilor că vom apăra statul de drept, nu statul de drepți. Că vom lupta pentru drepturile românilor, pentru că românii nu mai vor să fie abzuați de cozile de topor ale statului paralel. Am promis că vom lupta împotriva celor care cred că alegerile se decid în sufrageriile unora, la ceas de noapte. Am avut un moment important, pe care vreau să-l subliniez: raportul ministrului Justiției, Tudorel Toader, care este o lovitură de grație pentru toți acei procurori care cred că abuzurile împotriva cetățenilor pot fi tolerate, reprezintă un avertisment serios pentru cei care au încălcat Constituția, în frunte cu procurorul șef al DNA.

Știu că mulți vor spune că atâta timp cât președintele va continua să țină în brațe șeful DNA și să-i protejeze pe cei care comit abuzuri nu poate fi vorba de o victorie. Ziua în care președintele va ieși în conferință de presă să spună că nu o revocă pe Kovesi, își va semna sentința. Nu va câștiga al doilea mandat. Toți vor ști că președintele va face orice ca să salveze un singur om din fruntea instituției, pentru că acest om îi înlătur...

    Citește pe cotidianul.ro