Tăriceanu: Nu am discutat cu Dragnea despre o remaniere guvernamentală
Foto: www.antena3.ro

Tăriceanu: Nu am discutat cu Dragnea despre o remaniere guvernamentală

8 știri, 9

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică seara, la România TV, că nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre o eventuală remaniere guvernamentală, despre care a afimat că este ”în categoria știrilor negative, care par să stârnească interesul presei”.

„Nu am discutat cu domnul Dragnea așa ceva”, a spus celălalt lider al coaliției de guvernare, precizând că este ”un subiect de preocupare jurnalistică în principal”.

”Așa cum spuneam de multe ori, știrile pozitive nu sunt atât de interesante cât sunt cele negative. Or, o remaniere mai degrabă intră în categoria acestor știri negative, care par să stârnească și interesul presei, nu știu dacă și interesul publicului. Le-am tratat ca atare, fără să le dau prea mare importanță”, a afirmat Tăriceanu.

Întrebat despre o posibilă schimbare a premierului Sorin Grindeanu, liderul ALDE a refuzat să comenteze. „Nu am să comentez în niciun fel comentariile altor persoane. Cred că pentru orice prim ministru legătura cu partidul care l-a propulsat în funcție și care îi asigură susținerea politică este un factor cheie. Nu știu exact să vă dau detalii în legătură cu relația domnului prim ministru cu propriul partid”, a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu.

    Citește pe libertatea.ro