Tăriceanu și-a delegat atribuțiile la conducerea Senatului, în perioada 9-11 iulie

Tăriceanu și-a delegat atribuțiile la conducerea Senatului, în perioada 9-11 iulie

24 știri, 27

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și-a delegat atribuțiile, în perioada 9-11 iulie, către senatorul PSD Adrian Țuțuianu, cu toate că luni, potrivit anunțului făcut de liderul PSD Liviu Dragnea, coaliția PSD-ALDE ar urma să ia o decizie cu privire la suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Decizia de delegare a atribuțiilor a fost publicată în Monitorul Official.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat joi că a discutat cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, iar din punctul său de vedere suspendarea din funcție a președintelui Klaus Iohannis trebuie să fie o opțiune serioasă. Dragnea a spus că luni ar urma să se ia o decizie.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis ”își bate joc de Constituție”, anunțând că a discutat cu Tăriceanu despre suspendarea președintelui, iar luni va fi luată decizia.

”Am discutat acum cu dl Tăriceanu și i-am spus că din punctul meu de vedere suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă, pentru că dacă doar stăm și ne plângem că nu respectă azi Constituția, nu respectă mâine Constituția, poate mai trimite un alt consilier prezidențial să mai amenințe vreun judecător de la CCR. O fi trimis consilieri prezidențiali să amenințe și judecători de la Înalta Curte, nu poate să spună nimeni că nu-i adevărat.

Și dacă noi doar stăm și constatăm, atunci nu ne exercităm un atribut i...

    Citește pe puterea.ro


    Călin Popescu Tăriceanu, 2 luni
    Tăriceanu: „Voi susține necondiționat o decizie a Coaliției de a demara procedura de su...