Tăriceanu: Patru secretari de stat ai ALDE vor fi schimbați, nu au performat
Foto: www.businessmagazin.ro

Tăriceanu: Patru secretari de stat ai ALDE vor fi schimbați, nu au performat

12 știri, 25

Întrebat dacă se discută joi despre înființarea unei comisii de anchetă privind SPP și care este poziția ALDE, Tăriceanu a răspuns: „Vă pot confirma. Va fi un punct pe ordinea de zi, este aspectul implicării politice a conducerii Serviciului și sigur, trebuie ca aceste lucruri să le elucidăm. Dacă Birourile Permanente Reunite de mâine vor aproba, atunci pașii următori sunt bine cunoscuți”.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat, miercuri, că a stabilit împreună cu șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, convocarea ședinței Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului, la ora 12.00, pentru a înființa comisia de anchetă privind activitatea SPP.

„Astăzi am decis împreună cu domnul președinte Tăriceanu să convocăm birourile permanente reunite, la ora 12.00, pentru înființarea comisiei de anchetă privind SPP și a activității domnului Pahonțu și daca a implicat instituția în activități dincolo de sfera atribuțiilor legale”, a declarat, miercuri, liderul PSD înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat, miercuri, că patru secretari de stat ai formațiunii vor fi schimbați în zilele următoare, deoarece nu au reușit să performeze pe partea profesională și politică.

„Cel mai important punct de pe ordinea de zi a ședinței Biroului Politic a fost evaluarea secretarilor de stat. Așa cum am mai anunțat, astăzi...

    Citește pe mediafax.ro