Tavanul unui apartament de la primul etaj s-a prăbușit cu tot cu pat și locatar la parter, în Lupeni
Foto: stirileprotv.ro

Tavanul unui apartament de la primul etaj s-a prăbușit cu tot cu pat și locatar la parter, în Lupeni

6 știri, 42

Locatarii unui bloc de locuințe sociale din Lupeni au fost evacuați, după ce tavanul unui apartament de la parter s-a prăbușit cu tot cu patul din apartamentul de la primul etaj.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar asta pentru că niciunul dintre locatari de la parter nu se afla acasă, relatează Ziarul Hunedoreanul. Aceeași sursă spune că o persoană care locuiește la primul etaj a căzut odată cu tavanul.

”Podeaua unui apartament din Lupeni, pe Strada Tineretului, Bl.1, s-a prăbușit. De la etajul I a ajuns la parter. Locatarii trebuie evacuați. Până la sosirea unor module de locuit, ei trebuie mutați în sediul fostei maternități. Blocul necesită reabilitare totală”, a declarat consilierul local Cristian Roșu, care a și postat mai multe imagini pe Facebook.

El a explicat că blocul de locuințe sociale este vechi, are patru etaje cu câte patru apartamente pe palier. Mulți dintre locatari sunt beneficiari de ajutor social. "Imobilul este slab întreținut, în stare precară", a apreciat Roșu.

    Citește pe stirileprotv.ro