Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Radu Almășan, a făcut spectacol în Gala Latino7Foto© a1.ro

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Radu Almășan, a făcut spectacol în Gala Latino

, 7 știri, 90 vizualizări

Pepe a urcat pe scenă încrezător în forțele proprii și a reușit să facă spectacol la superlativ. Se pare cu personajul din această seară i-a adus noroc artistului și a reușit să câștige cea de-a zecea ediție a sezonlui 16 „Te cunosc de undeva!”. Acesta a reușit să interpreteze piesa "Merequetengue" la perfecție, lucru care i-a impresionat peste măsură pe cei patru jurați.

Concurentul nu a impresionat doar prin ținuta sa senzațională și mersul pe tocuri, ci și prin calitățile sale vocale. Un lucru este evident, Pepe a evoluat extrem de mult, iar talentul său este unul de-a dreptul remarcabil.

Artistul a reușit să câștige mai multe ediții de-al lungul noului sezon al transofrărilor, însă Marina Voica a reprezentat o adevărată provocare pentru el. Deși i-a fost destul de greu să se acomodeze cu timbrul vocal al cântăreței, concurentul a arătat că nimic nu este imposibil, drept dovadă a reușit să câștige premiul din această seară.