Telefoanele mobile personale au fost interzise la Casa Albă
Foto: www.dcnews.ro

Telefoanele mobile personale au fost interzise la Casa Albă

5 știri, 22

Telefoanele mobile personale au fost interzise în Aripa de Vest a Casei Albe. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a anunțat că vizitatorii și personalul vor avea interdicție să utilizeze dispozitivele personale de comunicare, relatează NBC.

„Securitatea și integritatea sistemelor tehnologice de la Casa Albă reprezintă o prioritate maximă pentru administrația Trump și, prin urmare, începând de săptămâna viitoare, utilizarea tuturor dispozitivelor personale, atât de către oaspeți cât și de personal, nu va mai fi permisă în Aripa de Vest”, a anunțat Sarah Sanders, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Ea a mai spus că personalul de la Casa Albă „își va putea desfășura activitatea la dispozitivele puse la dispoziție de guvern și va continua să muncească din greu în numele poporului american”.

Purtătoarea de cuvânt a NBC a refuzat să răspundă la întrebarea jurnaliștilor de la NBC dacă restricția se va aplica și lui Donald Trump.

Interdicția telefoanelor personale vine la scurt timp după ce mai multe fragmente din cartea „Fire and Fury: Inside the Trump White House” au fost publicate în presă. Scriitorul Michael Wolff scrie că Donald Trump nu și-a dorit cu adevărat să câștige președinția, dar și despre relațiile complicate dintre consilierii acestuia.

Într-un fragment este descrisă părea fostului strateg șef Steve Bannon, care spune că întâlnirea lui Donald Trump Jr. cu un grup de ru...

    Citește pe libertatea.ro