Teodorovici: E o decizie normală, politica nu se face pe bază de prietenie
Foto: www.cotidianul.ro

Teodorovici: E o decizie normală, politica nu se face pe bază de prietenie

5 știri, 14

Eugen Teodorovici a declarat, luni, că va vota moțiunea de cenzură.

Senatorul PSD spune că decizia este una normală și că politica nu se face pe bază de prietenie.

"Dacă știți foarte bine, am și semnat-o ieri, alături de ceilalți colegi din Senat. Cred că este o decizie normală, având în vedere că ceea ce se întâmplă astăzi trebuie să înceteze cât mai repede pentru ca noi, politicienii, cei care am fost aleși în Parlament, să putem să avem un Guvern validat de către partidul sau de către coaliția care a câștigat în decembrie alegerile și cred că este o decizie normală", a afirmat Teodorovici.

"Eu sunt de părere că orice discuție care ține strict de PSD trebuie să fie purtată în interiorul partidului. Deja această discuție sau dispută între liderii sau membri ai PSD, dusă între PSD și Guvern nu cred că este un lucru normal, pentru că la Guvern trebuie să fie un loc de unde se guvernează o țară întreagă, și nu un loc de unde să se prezinte puncte de vedere, opinii vizavi de anumite păreri sau opinii față de disputele sau discuțiile din cadrul partidului", a mai spus Teodorovici.

Întrebat în legătură cu faptul că este considerat un prieten al lui Victor Ponta, Teodorovici a spus: "Nu se amestecă aceste lucruri, politica nu se face pe bază de prietenie, politica se face pe baza unor principii foarte clare și care să aibă, în principal, în centrul lor interesul național, interesu...

    Citește pe cotidianul.ro