Timisoara: Fetita de patru ani, ucisa de mama ei, fosta educatoare. Politistii au gasit-o inecata in cada si cu venele taiate
Foto: www.romaniatv.net

Timisoara: Fetita de patru ani, ucisa de mama ei, fosta educatoare. Politistii au gasit-o inecata in cada si cu venele taiate

22 știri, 47

Potrivit politistilor, femeia care si-a ucis fiica a acuzat stari de rau si a inceput sa vomite, in timp ce politistii faceau cercetarea la fata locului. Aceasta le-ar fi spus oamenilor legii ca a inghitit edbicid, iar politistii au chemat un echipaj SMURD.

Femeia a fost preluata de echipajul SMURD care a ajuns la locuinta acesteia si dusa sub escorta la Spitalul Municipal din Timisoara. De asemenea, cadavrul fetitei de patru ani a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Politistii mai spun ca, de fapt, femeia, si nu bunica fetei, asa cum erau informatiile initiale, ar fi sunat la numarul de urgente 112, pentru a anunta crima, apoi aceasta s-a incuiat in casa. De asemenea, sotul femeii a ajuns acasa de la serviciu si le-a dat politistilor o scurta declaratie.

Crima a avut loc intr-o casa din cartierul Ronat, aflat la marginea Timisoarei, fiind anuntata la numarul de urgente 112 in jurul orei 23.00. Odata ajunsi la adresa, politistii au gasit-o pe fetita inecata in cada si cu venele de la maini taiate.

Femeia, fosta educatoare, si-ar fi marturisit crima, la telefon, unor cunoscuti, imediat dupa ce a comis-o, apoi s-a incuiat in casa. Cand au ajuns la adresa, politistii s-au vazut nevoiti sa sparga usa locuintei, deoarece femeia, aflata in stare de soc, nu a deschis.

Informatiile initiale aratau ca fetita era acasa doar cu mama ei, insa anchetatorii a...

    Citește pe hotnews.ro    Tendințe