Trafic blocat în inima Bucureștiului! Un copac a căzut pe rețeaua de contact a troleibuzelor și pe o conductă de gaze
Foto: a1.ro

Trafic blocat în inima Bucureștiului! Un copac a căzut pe rețeaua de contact a troleibuzelor și pe o conductă de gaze

9 știri, 27

Trafic blocat pe bulevardul Dacia, pe 14 februarie. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, în seara zilei de miercuri, 14 februarie, pe bulevardul Dacia din Capitală, între strada Polonă și Calea Dorobanților, sensul spre Piața Romană.

UPDATE – ORA 18.58: Brigada Rutieră a Capitalei anunță că traficul pe bulevardul Dacia din Capitală, între strada Polonă și Calea Dorobanților, sensul spre Piața Romană, a fost reluat în condiții normale, după ce a fost blocat din cauza unui copac care a căzut pe rețeaua de contact a troleibuzelor și peste o conductă de gaze.

Din cauza ploii și a vântului, un copac a căzut pe rețeaua de contact a troleibuzelor și peste o conductă de gaze, care s-a fisurat, fiind înregistrate scurgeri de gaze, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Regia Autonomă de Transport București (RATB) precizează că sunt afectate, fiind blocate, troleibuzele liniilor 79 și 86, nu și linia de autobuz 133, iar la fața locului au fost trimise echipe de intervenție ale Regiei.

Vă reamintim că ne aflăm în plin Cod galben de precipitații abundente și vânt puternic, în perioada 13-15 februarie. Vezi care sunt zonele afectate!

FOTO – Realitatea TV

CITEȘTE ȘI…

VIDEO EXCLUSIV/Asta e LIBERTATEA. Un gest mic, pentru o rușine mare. Scrisoare către Țara Soarelui Răsare

Psihologul Libertatea, despre Valentine’s Day: “E o presiune socială. Trebuie să-ți dovedești iubirea, altf...

    Citește pe libertatea.ro