Trafic restricționat pe Autostrada București-Pitești până în 1 august, din cauza unor lucrări5Foto© romaniatv.net

Trafic restricționat pe Autostrada București-Pitești până în 1 august, din cauza unor lucrări

, 23 știri, 19 vizualizări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 București - Pitești, la kilometrul 36, pe sensul de mers către București, în zona localității Căscioarele, județul Giurgiu, unde circulația a fost în această perioadă restricționată pe banda a doua, pentru executarea de lucrări la podul peste râul Argeș, a fost reluat traficul pe această bandă și restricționat pe prima și pe cea de urgență, pentru terminarea activităților asupra carosabilului care se impun.

Astfel că pe sensul de mers Pitești - București se circulă doar pe banda a doua, cu restricție de viteză de 80 km/h. Se estimează finalizarea acestora în data de 1 august 2019.

Având în vedere că de obicei valorile de trafic sunt ridicate în această zonă ca urmare a lucrărilor efectuate, recomandăm conducătorilor auto să păstreze distanța de siguranță dintre autovehicule, să semnalizeze din timp schimbarea benzii de rulare și să adopte o atitudine preventivă la volan, pentru a nu fi implicați în producerea de accidente rutiere.