Un copil de 11 ani, găsit spânzurat într-un centru de plasament

Un copil de 11 ani, găsit spânzurat într-un centru de plasament

9 știri, 48

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat într-un centru de plasament din județul Caraș-Severin. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

"Am fost sesizați cu privire la faptul că un minor de 11 ani a fost găsit inconștient. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cum a survenit decesul", a afirmat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, în subordinea căruia se află centrul de plasament, a declarat, la rândul său, că se face o cercetare administrativă la centrul de plasament, iar la final se vor lua măsuri împotriva angajaților.

"Din păcate, s-a produs o tragedie care, personal, m-a afectat. Organele abilitate cercetează această speță. De asemenea, Consiliul Județean Caraș-Severin desfășoară o cercetare administrativă și pot să vă asigur că nu voi avea milă deloc față de cei care au greșit. În urma cercetărilor, va exista un raport consistent și se vor lua măsuri foarte aspre față de cei care au greșit”, a afirmat Ionuț Popovici.

    Citește pe antena3.ro