Traian Băsescu, atac devastator la adresa lui Radu Cristescu: Chiar și lichelele își primesc răsplata2Foto© bzi.ro

Traian Băsescu, atac devastator la adresa lui Radu Cristescu: Chiar și lichelele își primesc răsplata

, 8 știri, 34 vizualizări

Rar se întâmplă ca o lichea politică să plătească ceva. Licheaua din politică pleacă din partid la alt partid, unde, de regulă, este primită cu o funcție dar și cu obligația de a fi harnic în spațiul public în a murdări cât mai consistent posibil partidul, dar și pe cei din conducerea partidului din care a plecat", își începe atacul Traian Băsescu la adresa lui Radu Cristescu într-o postare a  fostului șef al statului pe Facebook.

"Licheaua nu are limite, nu are scrupule, nu are decență. Îl mână doar interesul de a se dovedi util noilor stăpâni politici, dar și presei care degrabă îl ridică la rangul de stea a partidului din care a plecat, desi el este doar un "neica nimeni" politic. Desigur, imediat ce începe să-și debiteze mizeriile este etichetat de unii jurnaliști ca fiind un "fost apropiat" al foștilor șefi politici.

Și ce credeți că pățește licheaua într-o zi. Fostul lui șef, cel care îl pusese pe listă la Senat imediat după el, pleacă din Senatul României la Parlamentul European. Licheaua pur și simplu înnebunește, se agită, își revendică locul de Senator al partidului pe care l-a părăsit și l-a denigrat, încearcă, fără succes, să găsească o organizație care să falsifice acte și să confirme că el, licheaua, a muncit neștiut de nimeni într-o micuță organizație teritorială pentru partid, în timp ce la televizor umilea liderii și partidul pe listele căruia a candidat pe locul 2 la Senat la București.