Traian Băsescu, întâlnire cu soția lui Omar Hayssam: „Motiv de disperare"
Foto: www.realitatea.net

Traian Băsescu, întâlnire cu soția lui Omar Hayssam: „Motiv de disperare"

12 știri, 145

Traian Băsescu a povestit că întâlnirea a avut loc la inițiativa soției lui Omar Hayssam, în urmă cu o lună, în biroul fostului președinte. Motivul întâlnirii a fost starea de sănătate precară a soțului ei, iar dacă informațiile prezentate de femeie sunt adevărate, Băsescu e de părere că omenește ar fi ca sirianul să-și petreacă ultimele momente ale vieții într-un spital și nu într-o celulă.

„Eu am fost sunat de soția lui Omar Hayssam zilele trecute și eu am primit-o. Acum o lună... Mi-a spus că e extraordinar de bolnav și probabil o să moară în închisoare. Sigur că nu pot să am pe conștiință faptul că l-am adus, că mi-am făcut datoria. Dar nici n-aș vrea să moară cum au mai murit alții în pușcărie. Dacă e în fază terminală, lasă-l Dumnezeului în arest, într-un spital, lasă-l să fie tratat!

Asta dacă soția lui mi-a spus adevărul... Și aici avem o problemă cu penitenciarele. Îl țin ca pe amărâtul ăla de la Astra, Adamescu (...) Nu am primit-o pe ascuns, am primit-o la birou, cu personalul acolo, pentru că mi-am dat seama că solicitarea s-o primesc vine dintr-un motiv de disperare și plec de la premiza că are vreo șapte copii. Mi-aș dori să nu moară în pușcărie, pentru că nu e omenește", a declarat Traian Băsescu luni seara, la „România 9", la TVR.

    Citește pe dcnews.ro


    Traian Băsescu, 6 luni
    Traian Basescu: "Omar Hayssam o sa moara in inchisoare"


    Tendințe