Traian Băsescu spune că Firea ”a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep”
Foto: www.romaniatv.net

Traian Băsescu spune că Firea ”a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep”

11 știri, 58

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat pe pagina sa de Facebook momentul în care Gabriela Firea a fost huiduită de zecile de mii de români adunați pe Arena Națională la ceremonia organizată pentru Simona Halep după câștigarea titlului de la Roland Garros.

Băsescu scrie că edilul Capitalei ”a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep”, iar drept răsplată a fost huiduită. El a vorbit în mesajul său și de presa de propagandă care a încercat să întoarcă situația în favoarea primarului PSD.

”Arena Națională. Firea, bine ai venit în țara noastră !

Înfășurată în tricolor, Țoapa de Voluntari a vrut să fure ceva din gloria Simonei Halep.

Mii de bucureșteni au tratat Țoapa așa cum merita, fluierături infinite pe Arena Națională.

Propaganda PSD în frunte cu Morsa Competentă (zis și analist Bogdan Chireac) a și început să ne explice la RO-TV faptul că n-am înțeles bine și că de fapt bucureștenii au fluierat-o pe Simona și nu pe Gabriela.

Bagă texte fără rușine Chireac, că Simona nu ți-a băgat nici o fisă în gură. Ce urâtă este viața de tonomat bietule Chireac”, a scris Traian Băsescu.

Surse Libertatea au declarat că mai multe persoane implicate în organizarea evenimentului de pe Arena Națională i-au spus Gabrielei Firea, înainte de a urca pe scenă alături de Simona Halep, că ar fi mai bine să nu vorbească la microfon deoarece riscă să fie huiduită. Edilul Capitalei n...

    Citește pe libertatea.ro