Traian Basescu: "Statul paralel? Eu l-am facut, iar Dragnea l-a lins!"
Foto: www.bzi.ro

Traian Basescu: "Statul paralel? Eu l-am facut, iar Dragnea l-a lins!"

16 știri, 114

Fostul presedinte Traian Basescu iese la rampa dupa discursul lui Liviu Dragnea din Piata Victoriei, unde a avut loc sambata seara mitingul PSD impotriva abuzurilor. Sistemul Basescu care a construit sistemul statului paralel a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei.

„Statul paralel? Eu l-am facut, iar Dragnea l-a lins !

Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea.

La mitingul de sambata din Piata Victoriei, infiera cu manie proletara, in fata a cca 100.000 de naivi adusi „pe tabel de prezenta” din toata tara, „ statul paralel”.

Imbogatitul peste noapte din Teleorman a uitat sa le spuna naivilor din Piata Victoriei ca in perioada 2010 – 2014, de doua ori pe saptamana, se intalnea in vilele SRI, K2 si T14, cu exponentii „statului paralel”, Maior, Kovesi, Coldea, Ponta (alt caracter), Dancu, si puneau tara la cale legat de dosare si arestari, mai ales dupa mai 2012 cand Ponta (alt mare caracter ) a devenit premier.

Oare de ce nu o fi povestit Dragnea, naivilor din piata, cum ii mangaia ghipsul si ii oferea sorici de porc proaspat adus din Teleorman si parjolit la T14, Laurei Codruta Kovesi ?

Oare cum ar fi primit naivii din piata vestea ca Dragnea a fost unul din sustinatorii doamnei Kovesi la nominalizarea ca Procuror Sef DNA a doamnei Kovesi in 2013. Dar de...

    Citește pe bzi.ro


    Traian Băsescu, 4 luni
    Băsescu: "Statul paralel? Eu l-am făcut, iar Dragnea l-a lins! Greu mai găsești un indi...