Tranzacție gigant pe piața imobiliară. Antreprenorul Iulian Dascălu a vândut 50% din mallurile grupului Iulius
Foto: www.capital.ro

Tranzacție gigant pe piața imobiliară. Antreprenorul Iulian Dascălu a vândut 50% din mallurile grupului Iulius

9 știri, 18

Parteneriatul va face ca cele două entități să dețină, în proporție de 50% fiecare, părțile aferente din Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Suceava.

Atterbury Europe este o companie europeană de investiții imobiliare, ce pune accent pe co-investirea alături de parteneri locali care sunt lideri în jurisdicțiile lor. România reprezintă cea de-a treia jurisdicție de investiții pentru Atterbury Europe, după achizițiile derulate în Serbia și Cipru.

Acordul dintre Iulius și Atterbury Europe vizează noi dezvoltări imobiliare în România, după cum spun reprezentanții Iulius.

„În ultimii 17 ani, compania Iulius s-a dedicat realizării de proiecte regionale de referință pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităților, iar acordul cu Atterbury Europe are un rol important în accelerarea acestei strategii. Asocierea noastră combină know-how-ul și poziția dominantă pe care o avem pe piața din România, cu puterea financiară și experiența în property management ale acestui prestigios grup internațional”, spune Iulian Dascălu, președintele companiei Iulius.

mai multe, pe ZF

    Citește pe money.ro