CFR mărește capacitatea de transport pe ruta București - Curtea de Argeș pentru funeraliile Regelui Mihai I
Foto: evz.ro

CFR mărește capacitatea de transport pe ruta București - Curtea de Argeș pentru funeraliile Regelui Mihai I

12 știri, 18

CFR Călători suplimentează, sâmbătă, capacitatea de transport pe ruta București Nord – Curtea de Argeș și retur, pentru pasagerii care vor călători la ceremonia de înmormântare a Regelui Mihai, a anunțat compania într-un comunicat.

Astfel, la ora 11:30 va pleca din Gara de Nord București trenul IR 1785, suplimentat cu două Săgeți Albastre, cu sosiri în Pitești la ora 13:26 și în Curtea de Argeș la ora 14:29, având opriri în toate stațiile din parcurs conform mersului de tren, iar la ora 18:10 va pleca din Curtea de Argeș trenul suplimentar IR 12122, cu sosiri în Pitești la ora 18:55 și în București Nord la ora 20:37.

De asemenea, în funcție de cererile de trafic, CFR Călători poate suplimenta operativ capacitatea de transport spre /dinspre Curtea de Argeș.

CFR solicită pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii pot consulta pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, pot apela numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau se pot adresa personalului din stații.

    Citește pe cotidianul.ro