Trenurile directe spre Grecia și Turcia vor reintra în circulație, de vineri4Foto1Video© hotnews.ro

Trenurile directe spre Grecia și Turcia vor reintra în circulație, de vineri

, 14 știri, 12 vizualizări

'Este vorba de o ofertă estivală de călătorie a CFR Călători, care se va desfășura în perioada 7 iunie - 7 octombrie. Practic, trenurile vor lega Bucureștiul de trei mari destinații turistice. Vorbim, în ordine, de Sofia, de Istanbul și de Salonic.

Trenurile de Salonic vor circula o dată pe săptămână, cu plecare din Capitală în cursul zilei de vineri, la ora 12:40, și sosire la Salonic sâmbăta, la ora 6:59, plecarea din Salonic făcându-se duminica, la ora 23:19, cu sosire în București luni la ora 18:55. Acesta este un serviciu săptămânal, deoarece s-a constatat că nivelul de interes este în special în această perioadă de sfârșit de săptămână', a declarat, pentru AGERPRES, directorul de comunicare al companiei, Adrian Vlaicu.

Potrivit acestuia, trenul spre Sofia va circula zilnic, cu plecare din București Nord la ora 12:40 și sosire la ora 22:20. Din Sofia, plecarea este programată la ora 8:55, iar sosirea în capitala României este la ora 18:55. Trenul de Turcia va circula zilnic și va pleca din București la ora 12:40, cu sosire în stația Halkali la ora 7:40. Returul se va face la ora 21:40 din Halkali, cu sosire în Gara de Nord a doua zi, la ora 18:55.