Tribunalul București a anulat definitiv amenda dată protestatarului surdo-mut4Foto© hotnews.ro

Tribunalul București a anulat definitiv amenda dată protestatarului surdo-mut

, 7 știri, 12 vizualizări

Magistrații Tribunalului BucureștiBucureștiBucurești au anulat definitiv amenda de 2.000 de lei pe care Jandarmeria i-a aplicat-o lui Ioan Duia, protestatarul cu deficiențe de vorbire și de auz. Bărbatul a primit amenda cu prilejul Congresului PSD din martie 2018 pentru că ar fi scandat lozinci împotriva Partidului Social Democrat.

Tribunalul București a respins apelul Jandarmeriei la decizia pronunțată în primă instanță de Judecătoria Sector 1 prin care a fost anulată amenda primită de Ioan Duia. Astfel, a fost anulată definitiv amenda în valoare de 2.000 de lei pe care bărbatul a primit-o de la jandarmi la protestul din ziua Congresului PSD din martie 2018, notează Mediafax.

Zeci de oameni s-au adunat, pe 10 martie 2018, în fața Sălii Palatului, pentru a protesta atunci când PSD a organizat un congres extraordinar. Jandarmii i-au ridicat atunci pe unii dintre protestatari pentru tulburarea ordinii și liniștii publice deoarece au scandat împotriva partidului condus de Liviu Dragnea. Printre cei sancționați se numără și Ioan Duia, un bucureștean surdo-mut.