Trump l-a numit în postul de consilier pentru securitate națională pe negociatorul său pentru eliberarea de ostatici2Foto© agerpres.ro

Trump l-a numit în postul de consilier pentru securitate națională pe negociatorul său pentru eliberarea de ostatici

, 9 știri, 16 vizualizări

Președintele american Donald Trump a anunțat miercuri că îl va numi pe negociatorul său pentru eliberarea de ostatici, Robert O'Brien, în postul strategic de consilier pentru securitate națională de la Casa Albă, după demiterea lui John Bolton, relatează AFP și Reuters.

"Sunt bucuros să anunț că îl voi numi pe Robert O'Brien, care în cadrul Departamentului de Stat a obținut numeroase succes în calitate de trimis special al președintelui pentru eliberarea de ostatici, în postul de consilier pentru securitate națională", a scris Trump pe contul său de Twitter. "Am lucrat mult și din plin cu Robert. Va face o treabă bună!", a adăugat președintele american.

I am pleased to announce that I will name Robert C. O’Brien, currently serving as the very successful Special Presidential Envoy for Hostage Affairs at the State Department, as our new National Security Advisor. I have worked long & hard with Robert. He will do a great job!— Donald J.