Trupul unei femei din mașina căzută în Dunăre a fost găsit pe malul din Serbia al fluviului

Trupul unei femei din mașina căzută în Dunăre a fost găsit pe malul din Serbia al fluviului

10 știri, 23

Trupul unei femei din mașina căzută în Dunăre a fost găsit găsit pe malul din Serbia al fluviului la patru zile distanță de la producerea tragediei.

La patru zile distanță după ce o mașină cu cinci persoane la bord a căzut în Dunăre, printre pasageri aflându-se și un copil, a fost găsit trupul primei victime din familia dispărută.

Sâmbătă, șoferul, un bărbat de 44 de ani care avea permis de șapte luni, a reușit să se salveze și a povestit că în mașină se aflau încă patru persoane.

Acesta a fost găsit pe malul sărbesc al Dunării. Autoritățile din Serbia au trimis fotografii cu trupul acesteia, iar familia a identificat-o imediat.

„Autoritățile sârbe au găsit un cadavru în dreptul localității Șvinița de la noi din țară, miercuri. Au luat legătura cu polițiștii de frontieră de la noi din țară, au trimis câteva fotografii cu cadavrul, iar un membru al familiei a recunoscut-o pe femeia de 40 de ani. Mai precis, fratele ei a fost cel care a recunoscut-o”, a afirmat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

„Este vorba de o familie din localitatea Sichevița, soț, soție și doi copii. Soțul are 48 de ani, soția are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani și un minor de trei ani”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

”Continuăm acțiunile de căutare a persoanelor, cu aj...

    Citește pe libertatea.ro