Tudor Ciuhodaru, după un studiu referitor la transmiterea noului coronavirus: Pacienții asimptomatici POT transmite boala4Foto© observatornews.ro

Tudor Ciuhodaru, după un studiu referitor la transmiterea noului coronavirus: Pacienții asimptomatici POT transmite boala

, 11 știri, 49 vizualizări

Tudor Ciuhodaru, eurodeputat PSD și medic, atrage atenția, prin intermediul unei postări pe Facebook, că pacienții asimptomatici infectați cu noul coronavirus pot transmite boala.

Afirmația a fost făcută în contextul în care în ultima perioadă circulă mai multe articole care sugerează că pacienții asimptomatici nu pot transmite mai departe virsului.

„Atenție, nu e de glumit! Pacienții asimptomatici (4 din 5 cei infectați cu coronavirus) POT transmite boala. Spun asta pentru că circulă rezultatele unui studiu bombă ce ar dovedi că o persoană infectată, dar care nu are simptome, nu trnamsite virusul mai departe. E big fake news!!! Trebuie citit tot articolul, nu doar rezumatul!”, a scris Tudor Ciuhodaru pe contul său de Facebook.