Tusk, după întâlnirea cu Dăncilă: Este responsabilitatea judecătorilor, nu a politicienilor să decidă cine este vinovat și cine nu5Foto© romaniatv.net

Tusk, după întâlnirea cu Dăncilă: Este responsabilitatea judecătorilor, nu a politicienilor să decidă cine este vinovat și cine nu

, 11 știri, 69 vizualizări

Președintele Consiliului European Donald Tusk i-a transmis, joi, la Bruxelles, premierului Viorica Dăncilă că, în opinia sa, este responsabilitatea judecătorilor și nu a politicienilor să decidă cine este vinovat.

„Întrevedere cu PM @VDancila_PM despre parcursul #RO2019EU, #SibiuSummit, statul de drept. Poate că sunt de modă veche, dar continui să cred că este responsabilitatea judecătorilor și nu a politicienilor să decidă cine este vinovat și cine nu”, precizează Donald Tusk, într-un mesaj postat pe Twitter.

Premierul Dăncilă, declara anterior întâlnirii cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, că va explica oficialilor de la Bruxelles despre măsurile din Justiție, cum ar fi ordonanța pe completurile de 5.