Țuțuianu: Ar fi sinucidere politică o nouă schimbare de Guvern
Foto: jurnalul.ro

Țuțuianu: Ar fi sinucidere politică o nouă schimbare de Guvern

10 știri, 38

Senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, spune că o nouă schimbare de Guvern "ar fi sinucidere politică" pentru social-democrați și se declară "îngrijorat" cu privire la evoluțiile interne din partid, fiind de părere că formațiunea se află într-un moment de "răscruce".

"Nu este stilul meu să mă exprim pe teme importante pentru PSD prin postări pe pagina de Facebook, dar momentul mă obligă. Am luat act de intenția convocării ședinței Comitetului Executiv Național pentru ziua de luni, 15.01.2018, la cererea mai multor lideri ai partidului (...) Sunt îngrijorat cu privire la evoluțiile interne din partid și cred că ne aflăm într-un moment de răscruce. Performanțele economice înregistrate în anul 2017, creșterile de salarii și pensii și alte lucruri bune ale guvernării au fost, în bună parte, anulate de conflictul intern.

Consiliile Județene, primarii, oamenii din județe au nevoie de un Guvern care să le sprijine proiectele. România are nevoie de stabilitate pentru a continua să se dezvolte. Oamenii așteaptă de la noi rezultate, locuri de muncă mai bine plătite, autostrăzi, școli, spitale. Nu cred că putem să o luăm mereu de la capăt din 6 în 6 luni. Ar fi sinucidere politică pentru Partidul Social Democrat o nouă schimbare de Guvern", a scris Adrian Țuțuianu, într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook.

    Citește pe jurnalul.ro