Uber lansează n București serviciul de livrare de mncare Eats
Foto: www.business24.ro

Uber lansează n București serviciul de livrare de mncare Eats

7 știri, 13

Serviciul de livrare Uber Eats se lansează în București, locuitorii Capitalei putând comanda începând de joi mâncare cu ajutorul aplicației dedicate sau de pe site, a anunțat compania.

Cu Uber Eats, locuitorii din București vor putea comanda mâncare 7 zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din Capitală.

Pentru început, serviciul va fi disponibil între 10:30 si 22:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau zona Pipera, noi cartiere urmând să fie disponibile în aplicație în următoarele săptămâni și luni.

Utilizatorii vor putea comanda mâncare de la restaurante precum City Grill, Trattoria Buongiorno, Restaurant Pescăruș, Hanu’ lui Manuc și Hanu’ Berarilor, dar și pizerii precum Pizza Bonita, Pep&Pepper, Japanos sau El Torito, până la Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan, Finca by Alioli sau Fish House.

”Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare care folosește aceeași tehnologie Uber care le permite utilizatorilor să călătorească simplu și eficient prin orașe. În parteneriat cu peste 80.000 de restaurante din peste 250 de orașe din întreaga lume, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton”, potrivit unui comunicat al companiei.

„Suntem extrem de încântați să aducem Uber Eats în București, la scurt timp după ce am lansat aici UberGREEN, cu mașini el...

    Citește pe libertatea.ro