UEFA. vor costa cele mai ieftine bilete la Euro 20205Foto© realitatea.net

UEFA. vor costa cele mai ieftine bilete la Euro 2020

, 10 știri, 19 vizualizări

Turneul final, care se va desfășura între 12 iunie și 12 iulie 2020, cu 24 de echipe, va fi găzduit de Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma și Sankt Petersburg.

Un număr record de trei milioane de bilete vor fi disponibile fanilor, însemnând că mai mulți suporteri ca niciodată vor beneficia de șansa să de a trăi pe viu această experiență. Aproape 2,5 milioane de bilete - mai multe decât numărul total disponibil pentru întregul EURO 2016 - au fost rezervate fanilor echipelor naționale participante și publicului general.

Un milion de bilete vor fi disponibile pentru 50 euro sau mai puțin la 44 de jocuri, un total de 40.000 de bilete cu prețuri de până la 100 euro vor fi puse la dispoziție pentru semifinalele și finala de la Londra, precizează UEFA. Fanii care nu vor primi biletele pentru care au aplicat în cadrul primei faze a vânzărilor, după încheierea acesteia, vor fi primii informați în legătură cu noua disponibilitate a biletelor (rezultată ca urmare a plăților neefectuate și a returnării de bilete). Acestor fani li se va acorda o perioadă de prioritate exclusivă, pentru a achiziționa biletele respective.