Un adolescent și-a ucis tatăl, în Iași, cu o singură lovitură de cuțit, ca să scape cu viață din mâinile lui3Foto© observator.tv

Un adolescent și-a ucis tatăl, în Iași, cu o singură lovitură de cuțit, ca să scape cu viață din mâinile lui

, 5 știri, 12 vizualizări

O crimă înfiorătoare a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Ciortești, din Iași. Un tânăr de 18 ani și-a ucis tatăl, din greșeală, cu un cuțit. Toți vecinii au sărit în apărarea adolescentului criminal. Anchetatorii, de asemenea, cred că a fost vorba despre un accident.

Bărbatul de 47 de ani a murit, după ce adolescentul i-a înfipt cuțitul în picior. Tânărul, speriat fiind de cele întâmplate, a sunat de urgență la Serviciul 112. Imediat, un echipaj medical a ajuns la fața locului și l-a găsit pe tatăl băiatului într-o baltă de sânge. Medicii au inițiat imediat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul după aproximativ 45 de minute. Radu Paraschiv a murit în urma unei singure lovituri de cuțit.

Valentin Paraschiv, tânărul care și-a înjunghiat mortal tatăl, a trăit o adevărată dramă. A văzut cum părintele lui se stinge, după ce l-a înjunghiat, fără voie. Tatăl adolescentului era cunoscut în comuna Ciortești ca fiind un om la locul lui, însă, de fel, prieten cu paharul. În casă, Radu era destul de dur și nu ezita să-și amenințe familia cu moartea atunci când întrecea măsura cu alcoolul.