Un antrenor a fost umplut de sânge de rudele unui fotbalist. Imagini horror
Foto: www.bzi.ro

Un antrenor a fost umplut de sânge de rudele unui fotbalist. Imagini horror

5 știri, 73

Un antrenor a fost umplut de sânge de rudele unui fotbalist. Imagini horror. Un scandal de proporții a izbucnit zilele trecute la un meci de juniori din județul Giurgiu.

Un antrenor a fost bătut de mai multe rude ale unui fotbalist, a anunțat giurgiuonline.net. Zilele trecute, și-n Dâmbovița a fost scandal mare.

„Un fotbalist de la noi a fost pălmuit de un băiat al gazdelor, iar antrenorul a intrat în teren să îi despartă. Pentru că nu reușea, l-a împins pe fotbalistul de la ei. Băiatul, deși avea doar vreo 16 ani, a început să-l amenințe”, povestește Marian Ilie, președintele clubului din Vărăști.

În pauză, chiar în timp ce antrenorul, rămas pe bancă pentru a vorbi cu elevii săi, dădea ultimele indicații, a fost atacat de 7-8 persoane.

Un antrenor a fost umplut de sânge de rudele unui fotbalist. Are dinții sparți și nasul rupt

„Erau rude cu fotbalistul. Tată, unchi, chiar și mătușă, din ce înțeleg. A dat și puștiul. Erau femei, copii, bărbați care îl loveau cu pumnii și cu picioarele”, povestește președintele. Unde erau forțele de ordine? „Să vă zic altceva: pe foaia de meci, responsabil cu ordinea era pus chiar președintele celor de la Prundu! În loc să se bage, el s-a ascuns la vestiare”, conchide Ilie.

„Nu e prima oară când se întâmplă asta. Înaintea sezonului, la alt meci de la Prundu s-a lăsat cu mâini rupte. AJF-ul a zis că nu se bagă, că e amical”, a declarat Marian ...

    Citește pe libertatea.ro