Un autocar cu 25 de pasageri s-a răsturnat lângă Codlea, Brașov8Foto2Video© observator.tv

Un autocar cu 25 de pasageri s-a răsturnat lângă Codlea, Brașov

, 11 știri, 43 vizualizări

Un autocar în care se aflau 25 de persoane s-a răsturnat, marți seară, pe DN 1, la ieșirea din Codlea spre Făgăraș, în zona Peneș Curcanul Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, iar trei dintre ele vor fi transportate la spital, au anunțat pompierii din Brașov care au intervenit la locul accidentului. ”Sunt patru victime, conștiente.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, un echipaj cu apă și spumă, o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Codlea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, citat de newsbv.ro. Din cauză că sunt scurgeri de carburant, pompierii au luat măsuri de protecție în cazul unei explozii.

Citește și:  Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!” Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!