Un autotren s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Soarelui8Foto© antena3.ro

Un autotren s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Soarelui

, 13 știri, 29 vizualizări

Un autotren încărcat cu pui congelați a luat foc, în noaptea de joi spre vineri, la ieșirea de pe autostrada A2 către A4, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar mijlocul de transport s-a răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, autotrenul a fost scăpat de sub control în condițiile în care șoseaua era uscată, în urma accidentului rutier fiind distruse parapetele de protecție pe o distanță de circa 25 de metri.

„Accident pe Autostrada A2, km 212, sensul București-Constanța! În cursul nopții, în Nodul rutier A2-A4, breteaua B, București-Ovidiu, a avut loc un accident în care a fost implicat un autotren. În condițiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat, a luat foc și a distrus parapetele pe o distanță de aproximativ 25 m. Șoferul rănit a fost transportat cu ambulanța la spital”, au scris reprezentanții DRDP Constanța pe pagina sa de Facebook.